Lediga bostäder på Östermalm

Vår smarta algoritm hjälper dig hitta lägenhet i Östermalm där kötid inte spelar någon roll. När en lägenhet eller bostad blir ledig på Östermalm meddelar vi dig direkt via e-post och sms. En hyresmarknad för alla, precis som det ska vara tycker vi!

Hitta lägenhet
HomeSpotter - Förstahandskontrakt i Stockholm Utan Bostadskö

Hyra lägenhet på Östermalm genom HomeSpotter

Letar du efter boende på Östermalm? Då har du kommit rätt, vi på HomeSpotter hjälper dig med bostäder på Östermalm. Ange dina önskemål för lägenheten - antal rum, storlek och hyrespris, vi skickar sedan ut lediga bostäder direkt till dig via e-post eller SMS. Hos oss får du hjälp att hyra lägenhet på Östermalm. Välkommen till HomeSpotter.

Att hyra bostad i Östermalm 

Det kan vara väldigt svårt att hitta en bostad på Östermalm, därför finns HomeSpotter här för att hjälpa dig. Det många inte veta är att Stockholms kommunala och privata hyresvärdar får lov att hyra ut hälften av sina bostäder på egen hand. Oftast hyrs de här lägenheter ut utan krav på tidigare bostadskö. Istället tilldelas lägenheten utefter lottning, urval eller först-till-kvarn HomeSpotter samlar alla hyresvärdar på ett och samma ställe för att du enkelt ska kunna hitta bostad på Östermalm som inte kräver någon tidigare bostadskö. Vi hjälper dig att snabbt och enkelt få lägenhet på Östermalm. Gå med i HomeSpotter för att få chans till att hyra lägenhet på Östermalm utan att vänta i bostadskön.

Varför ska man bo på Östermalm

Östermalm i Stockholm är en av stadens mest eftertraktade och exklusiva stadsdelar, och det finns många goda skäl till varför man ska överväga att flytta hit och bosätta sig här.

För det första är Östermalm känt för sin elegans och rika historia. Här hittar man vackra byggnader och historiska landmärken, inklusive Östermalms Saluhall, som är en av Stockholms mest kända och älskade marknadsplatser. Det finns också många fina parker och grönområden att utforska, som Humlegården och Tessinparken.

För det andra är Östermalm ett av de mest exklusiva områdena i Stockholm, med många high-end-butiker och lyxiga restauranger. Detta innebär också att det finns ett brett utbud av kulturella evenemang, från modevisningar till konstutställningar och konserter.

För det tredje är Östermalm också en mycket säker och trygg stadsdel. Här finns hög standard när det gäller polis- och räddningstjänster, vilket ger en extra trygghet och bekvämlighet för invånarna.

Slutligen är Östermalm ett mycket attraktivt område att bo i på grund av dess goda läge. Det ligger nära centrala Stockholm, vilket gör det lätt att ta sig till andra delar av staden och tillgång till alla dess fördelar. Det finns också goda kommunikationsmöjligheter, med flera tunnelbanestationer och busslinjer som går genom området.

Sammanfattningsvis är Östermalm ett idealiskt ställe att bo på för dem som vill uppleva det bästa av det bästa i Stockholm. Med dess vackra arkitektur, rika kulturutbud, trygga och säkra miljö och goda läge är det lätt att förstå varför så många väljer att flytta hit och bo på Östermalm.

Vad gör HomeSpotter?

HomeSpotter kontrollerar automatiskt var 30:e sekund Stockholms olika hyresvärdar. Så fort en "först till kvarn"-lägenhet har publicerats så meddelar vi dig direkt via e-post och SMS. På så sätt kan du snabbt och enkelt få ett förstahandskontrakt utan att behöva stå i kö! Aktivering av ditt konto kostar endast 249 kr för 28 dagars e-postbevakning.

Fungerar det verkligen?

Ja, det fungerar! Vi vet att det är svårt att få en lägenhet i Stockholm, det var därför vi startade den här tjänsten. HomeSpotter är ett kraftfullt verktyg som hjälper dig att hitta en lägenhet idag utan krav på tidigare kötid. Genom att tipsa om över 200 "först till kvarn"-lägenheter varje månad ökar vi avsevärt dina möjligheter till att snabbt få en bostad i Stockholm.
Bas
SEK249/månad
28 dagar obegränsad hyresbevakning
Kostnadsfri hyresprofil
Ingen bindningstid eller uppsägningstid
Meddelande via e-post
Begränsat antal medlemmar för att öka din chanser
Meddelande via SMS
Kom igång

Lägenhet till alla

Vi på HomeSpotter tycker att alla har rätt till ett tryggt förstahandskontrakt oavsett vad för ekonomisk bakgrund du har eller hur länge du väntat i bostadskön.

Trött på bostadskön?

Vi tycker att bostadsköer fungerar ganska dåligt. Särskilt i Stockholm. Därför har vi utvecklat en smart algoritm som hjälper dig hitta förstahandskontrakt där kötid inte spelar någon roll.
HomeSpotter - Skippa bostadskön
HomeSpotter - Bli meddelad direkt i din telefon när vi hittar lägenhet åt dig

Få meddelande direkt i din telefon

Vi vet att din tid är värdefull. Därför skickar vi ett meddelande direkt till din telefon så du slipper sitta och bevaka samtliga hyresvärdar själv dygnet runt. Vi gör jobbet åt dig.

Samla alla hyresvärdar på ett och samma ställe

Hyresmarknaden där ute är en djungel full med hundratals hyresvärdar. Vi samlar dem alla på samma ställe så du bara behöver leta på ett och samma ställe.
HomeSpotter - Samla alla hyresvärdar på ett och samma ställe och få lägenhet snabbare

Så här hjälper vi dig hitta bostad

Registrera ett konto
BLI MEDLEM
Registrera ett konto så att vår algoritm kan börja hjälpa dig hitta lägenheter.
Skapa Hyresprofil
Fyll i dina önskemål för storlek, antal rum och pris gällande bostad.
Ansök Bostäder
Vår smarta algoritm skickar nu ut lediga lägenheter till dig. De första lägenhetstipsen brukar komma inom 72 timmar. Det är nu upp till dig att ansöka för de lägenheter du är intresserad av.
Bli erbjuden bostad
Hur lång tid detta tar är helt individuellt och är baserat på dina önskemål
och hur aktiv du är med att ansöka bostäder.
Flytta In
Grattis till din nya lägenhet! Det är nu dags att signera hyresavtal med hyresvärden och flytta in.

Omdömen

December 21, 2022

Fick lägenhet efter 4 månader. Jag tycker att detta är en kanonbra tjänst som underlättar oerhört mycket i lägenhetsjakten. Utan den hade det varit betydligt mycket mer krävande att leta lägenhet.

Brian

Verifierad användare

November 29, 2022

Jag gillar HomeSpotter, dem har koll på bostadsmarknaden och ger tydliga tipps på bostäder att söka. Enkelt att filtrera efter budget och läge. Enkel att använda och bra kundtjänst.

Ina

Verifierad användare

November 22, 2022

HomeSpotter är en bra och mycket hjälpsam tjänst. Personalen är bäst och de svarar jättesnabb. Personalen är jätte trevligt och hjälper allt som man önskar.

Humaira

Verifierad användare

Se omdömen
Hyresprofil HomeSpotter

Hyresprofil

Registrera dina önskemål för lägenhet gällande storlek, antal rum och pris. Vår smarta algoritm ser därefter till så att du endast blir erbjuden lägenheter som matchar dina önskemål.
SMS HomeSpotter

SMS Notifiering

Få ett SMS skickat till din telefon så fort en ledig lägenhet som matchar dina önskemål blir tillgänglig.
Ingen Bindningstid HomeSpotter

Ingen Bindningstid

Avsluta när du vill. Hos oss har du varken bindningstid eller uppsägningstid. Logga bara in och avsluta när du vill.
Paus HomeSpotter

Ta en paus när du vill

Ska du och resa kan du pausa ditt konto när du vill.
Hjälp HomeSpotter

Behöver du hjälp

Vår kundsupport finns här för att hjälpa dig. Hör av dig till oss ifall du undrar något.
Senior och Student-bostad HomeSpotter

Ung eller gammal?

Vi har bostäder för alla oavsett ålder. Skulle det vara så att du är student eller senior så har vi även bostäder där du har extra förtur.

Prisplan

Bas
SEK249/månad
28 dagar obegränsad hyresbevakning
Kostnadsfri hyresprofil
Ingen bindningstid eller uppsägningstid
Meddelande via e-post
Begränsat antal medlemmar för att öka din chanser
Meddelande via SMS
Kom igång
Prio
SEK349/ månad
28 dagar obegränsad hyresbevakning
Kostnadsfri hyresprofil
Ingen bindningstid eller uppsägningstid
Meddelande via e-post
Begränsat antal medlemmar för att öka dina chanser
Meddelande via SMS
Kom igång

FAQ

När aktiveras min hyresbevakning?

Din hyresbevakning startar så fort du registrerat ditt konto och genomfört din betalning. De första lägenhetstipsen skickas vanligtvis därefter ut till dig inom 48 timmar.

Hur lång uppsägningstid eller bindningstid har jag?

Ingen alls! Som användare är du fri att komma och gå som du vill.
När du väljer att avsluta ditt abonnemang så avslutas det alltid vid kommande faktureringsperiod. Då du betalar abonnemanget i förskott för varje period får du använda abonnemanget hela perioden ut när du väljer att avsluta ditt abonnemang.

Vilka betalningsmetoder erbjuder ni?

Vi använder oss av Klarna som betalningsleverantör och erbjuder betalningar online via Betala direkt (kortbetalningar och Klarna direkt), Betala senare (faktura) samt Dela upp (delbetalningsplan 6, 12, 24 och 36 månader och flexibla betalningar).

Hur får jag reda på när en ny lägenhet dyker upp?

Vår smarta algoritm och robot ser till att vi automatiskt skickar ut information till din telefon via e-post eller SMS så fort vi hittar en lägenhet som matchar dina önskemål.

Hittar du inte svar på din fråga?

Se svaren på fler av våra vanligaste frågor här.
Eller Kontakta oss här! Vi svarar så snabbt vi kan.