Omdömen HomeSpotter

Du behöver inte tro på vad vi säger. Vi låter våra kunders ord tala för sig själv. Omdömen och recensioner från våra tidigare medlemmar.

December 21, 2022

Fick lägenhet efter 4 månader. Jag tycker att detta är en kanonbra tjänst som underlättar oerhört mycket i lägenhetsjakten. Utan den hade det varit betydligt mycket mer krävande att leta lägenhet.

Brian

Verifierad användare

November 29, 2022

Jag gillar HomeSpotter, dem har koll på bostadsmarknaden och ger tydliga tipps på bostäder att söka. Enkelt att filtrera efter budget och läge. Enkel att använda och bra kundtjänst.

Ina

Verifierad användare

November 22, 2022

HomeSpotter är en bra och mycket hjälpsam tjänst. Personalen är bäst och de svarar jättesnabb. Personalen är jätte trevligt och hjälper allt som man önskar.

Humaira

Verifierad användare

November 19, 2022

Gick med en fredag, tisdagen efter gick på visning och skrev på kontrakt torsdagen. På 6 dagar fick vi förstahandskontrakt

Greta

Verifierad användare

November 17, 2022

En tjänst som hjälpte mig få multipla erbjudanden för förstahandskontrakt! Superbra! Fick lägenhet efter endast två månader.

Amanda

Verifierad användare

November 4, 2022

Toppen nivå på leverans från HomeSpotter! Missade inga nya lägenheter på marknaden och nu efter mindre än en månad har jag efter 10år på andrahandsmarknaden fått mitt första egna förstahandskontrakt. Tusen tack för en bra service! Otroligt bra utdelning för de småpengar ni tar för tjänsten! Dessutom väldigt tidsbesparande! Toppklass och kan rekommendera er starkt till nära o kära.

Mathias

Verifierad användare

November 3, 2022

Jag ville bara tack för att eran tjänst fungerar. Den 1/2-2023 kommer jag flytta in i en lägenhet som jag fick via er hos Liljestrand.

Niklas

Verifierad användare

October 23, 2022

Superbra att det finns en tjänst som samlar seriösa hyresvärdar.

Demanesh

Verifierad användare

October 21, 2022

Bra för att få en helhetsbild av olika lägenheter och värdar.

Sussie

Verifierad användare

Vi samlar HomeSpotters tidigare medlemmars omdömen och recensioner. Det är endast ett urval av våra tidigare medlemmar. Sidan uppdateras löpande så att du kan läsa hur andra medlemmar fått lägenhet, hyresbostad och förstahandskontrakt i Stockholm. Letar du efter lägenhet? Låt oss hjälpa dig.
Hitta lägenhet i Stockholm