Lediga bostäder i Hässelby

Snabb, personlig matchning
Endast förstahandskontrakt
Ingen bindningstid
Upptäck det charmiga området Hässelby i Stockholm. Med sin natursköna omgivning, närhet till sjöar och grönområden, är detta den perfekta platsen att kalla hem. Låt HomeSpotter hjälpa dig hitta ditt drömboende i Hässelby.
En översikt över Hässelby, en stadsdel i Stockholm, Sverige.
iPhone mockup

Hitta ditt drömboende i Hässelby

Hässelby är en charmig stadsdel belägen i nordvästra Stockholm. Med sin natursköna omgivning och närhet till Mälaren är det en populär plats att bo på. Här finns ett brett utbud av lägenheter tillgängliga för uthyrning och försäljning, och med HomeSpotter kan du enkelt hitta ditt drömboende i området. HomeSpotter är en användarvänlig plattform som hjälper dig att hitta tillgängliga lägenheter i Hässelby. Genom att använda avancerade sökfunktioner kan du filtrera efter dina önskemål och hitta lägenheter som passar just dig. Med HomeSpotter kan du också få en översikt över områdets bostadsmarknad och se vilka områden som är mest eftertraktade.

Hitta ditt drömhem i Hässelby

Hässelby är en fantastisk stadsdel i Stockholm, Sverige, som erbjuder en perfekt balans mellan stadsliv och natursköna omgivningar. För att hitta ditt drömhem i detta område kan du använda dig av HomeSpotter.se, en ledande fastighetsplattform som specialiserar sig på att matcha hyresgäst med hyresvärdar i Hässelby. Genom att använda HomeSpotter.se kan du enkelt söka efter tillgängliga bostäder i Hässelby och filtrera resultaten efter dina preferenser, såsom antal rum, pris och bostadstyp. Plattformen erbjuder också detaljerade beskrivningar och bilder av varje bostad, vilket gör det enkelt att få en känsla för hur det skulle vara att bo där. HomeSpotter.se har ett stort utbud av bostäder i Hässelby, inklusive lägenheter, radhus och villor. Oavsett om du letar efter en modern lägenhet med närhet till kollektivtrafik eller en charmig villa med trädgård, kan du vara säker på att hitta något som passar dina behov och önskemål. Så om du letar efter ditt drömhem i Hässelby, se till att använda HomeSpotter.se för att hitta det perfekta boendet för dig.

Hitta ditt drömboende i Hässelby

Hässelby är en fantastisk stadsdel i Stockholm som erbjuder en perfekt kombination av natursköna omgivningar och bekvämt stadsliv. Med närhet till Mälaren och vackra grönområden är det en idealisk plats för naturälskare och friluftsentusiaster. Området har också utmärkta kommunikationsmöjligheter, vilket gör det enkelt att ta sig in till city och andra delar av Stockholm. Hässelby är känt för sina charmiga villakvarter och familjevänliga områden. Här finns ett brett utbud av skolor, förskolor och fritidsaktiviteter för barn och ungdomar. Dessutom finns det gott om shoppingmöjligheter, restauranger och caféer i närheten. Att bo i Hässelby innebär att man kan njuta av lugnet och friden i naturen samtidigt som man har tillgång till alla bekvämligheter och nöjen som storstaden har att erbjuda. Det är en perfekt plats för den som vill ha det bästa av två världar. Upptäck allt som Hässelby har att erbjuda och hitta ditt drömhem på HomeSpotter.se.

Förstahandskontrakt i Stockholm

Du visste väl att alla kontrakt inte går via den traditionella bostadsförmedlingen? Hyresvärdar får själva hyra ut och lägenheterna delas då ut utan krav på bostadskö.

Vi bevakar bostadsmarknaden så att du inte behöver. Så fort en ledig lägenhet som matchar dina önskemål dyker upp så meddelar vi dig. Lika villkor för alla, oavsett om du stått i bostadskö eller inte.

Hur delas lägenheterna ut? Nedan finner du några av de vanligaste metoderna.

Först till kvarn

Lägenheterna delas ut till den som först ansökt och uppfyller hyreskraven, därför är det viktigt att vara snabb på bollen, något vi hjälper dig med.

Lottning

Precis som det låter så delas dessa lägenheter ut enligt lottningsprincip, lika chans för alla med andra ord.

Urval

Dessa lägenheter väljs av hyresvärdarna men man går inte efter köpoäng utan väljer mellan de ansökningar man fått in.

Priser för dig som vill hitta hem

Enkel prissättning för dig som letar bostad.

Bas

För dig som vill hitta lägenhet.
249:-/månad
Det här ingår
28 dagars obegränsad hyresbevakning
Hyresprofil
Lägenhetstips via e-post
Ingen bindningstid eller uppsägningstid
Hitta lägenhet

Prio

Populär
För dig som vill hitta lägenhet. Snabbt.
349:-/månad
Det här ingår
28 dagars obegränsad hyresbevakning
Hyresprofil
Lägenhetstips via e-post
Ingen bindningstid eller uppsägningstid
Lägenhetstips via SMS
Hitta lägenhet

Vad våra kunder säger om oss

Hör vad våra fantastiska kunder har att säga.
Det var en chansning då jag inte hade någon erfarenhet av hemsidan. Jag fick många tips och hittade tillslut en bra bostad, jag hade aldrig hittat dit utan hjälp från HomeSpotter.
Lars A
HomeSpotter Prio
En bra o smidig tjänst som hjälper en att hitta sidor och lägenheter som man aldrig hade hittat annars.
Kim T
HomeSpotter Bas
HomeSpotter är en väldigt bra idé att underlätta sökandet efter bostad. Bostadsmarknaden är en djungel som man inte själv kan navigera i. Det är positivt att få en chans till lägenhet utanför de större bostadsförmedlingarna där lång kötid krävs.
Ann R
HomeSpotter Prio
Homespotter ger dig som letar bostad en chans från första anmälningsdagen vilket skiljer sig från andra bostadsförmedlingar där det oftast är kötid som gäller.
Jannike M
HomeSpotter Bas
Superbra att det finns en tjänst som samlar seriösa hyresvärdar.
Demanesh L
HomeSpotter Bas
Jag tycker att det är väldigt bra att man får tips direkt i mobilen så att man kan vara snabb på bollen med att anmäla sitt intresse för en lägenhet. Väldigt bra tjänst!
Sophia S
HomeSpotter Prio
Mycket mer direkt och effektiv än andra, liknande tjänster jag använt! Större utbud av bostadsförmedlare.
Viktor U
HomeSpotter Prio
Jag tycker att tjänsten i sig är bra, men finns såklart alltid förbättringspotential.
Nova M
HomeSpotter Bas
Det var både smidigt och prisvärt! Mycket med tips och skönt att man fick tipsen direkt till sin mail.
Isabella R
HomeSpotter Prio
Bra med mail ofta om lägenheter. Hade önskat att man kunnat anpassa önskemål om område ännu mera. Men funkar väldigt bra för personer som inte har alltför specifika önskemål om område.
Nadja K
HomeSpotter Bas

Inga köer. Bara hem.

Kom igång redan idag och hitta ditt nya hem.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Feature imageFeature imageFeature imageFeature imageFeature image